Recrutare Personal
Hotelier

E

ști în căutarea unui job pe măsura pregătirii tale, sau ești la început de drum în industria hotelieră? Aici ești pe maini bune: GoodStaff ajută personalul hotelier experimentat sau începător să își găsească mediul și echipa ideală căreia să i se alăture, alocând omul potrivit la jobul potrivit.

Lasă-ne CV-ul tau și spune-ne câteva cuvinte despre ce te motivează și ce așteptări ai (similar unei scrisori de intenție). Vom reveni în scurt timp cu oportunități de angajare.

Aplic pentru meseria / meseriile:

Pentru alte meserii disponbile în domeniul hotelier (ex. bucătar), mergi la secțiunea Pub & Restaurant, Cafenele și Cluburi, alege meseria dorită, apoi bifează disponibilitatea de a lucra într-un hotel.

Sunt interesat(ă) de un program:

Sunt disponibil(ă) să lucrez în zonele:

Adaugă CV-ul tău:
Formate acceptate: PDF, DOC, DOCX de maxim 1MB

1000 caractere rămase


Din ce cunosti, "HORECA" inseamna:

Contacteaza-ne

Pentru informații suplimentare sau pentru o cotație de preț aferentă serviciilor de Organizare Evenimente / Consultanță HoReCa ne poți contacta telefonic, prin email, sau folosind formularul de contact situat în subsolul paginii.

Telefon : 0724.150.506 (10:00 / 22:00)
eMail : office@goodstaff.ro

english version
Preferinte
GoodStaff.ro colecteaza informatii prin cookie-uri. Mai jos, poti schimba preferintele tale cu privire la confidentialitate. Retine ca blocand anumite cookie-uri situl nostru ar putea intampina dificultati in a rula corespunzator pe device-ul tau.